Zaol podcast
2024.08.25. 10:30
Vadócz Jenő és csapata több elismerést is kapott a nyári ízekért
A tavalyi nyertes termék, a fügés-diós szaloncukor adta az ötletet a balatongyöröki Promenád Kávéház cukrászának az új fagylaltok elkészítéséhez.
Szalay Balázs
Vadócz Jenő balatongyöröki cukrász
Fotó: ZH
Vadócz Jenő az összes létező cukrászati versenyről hozott már haza valamilyen díjat. A fiatal szakember a balatoni fagyikkal aratott nemrég sikereket, most pedig megkezdte a felkészülést az év végi gasztronómiai versenyekre. Amikor csak teheti, a munkahelyén tölti a hétvégéket, hiszen ilyenkor találkozhat a legtöbb vendéggel.
A Zaol-Podcast vendége Vadócz Jenő cukrász, akivel nemcsak nyári, hanem őszi-téli édességekről és a győztes györöki ízekről is beszélgetünk.
Zaol podcast
- Szeptemberben hirtelen lehűlt a levegő és a kórokozók nagy számban támadnak
- Pelso-díj a Nyugat-Balaton kiváló zenészének, tanárának
- Ne legyen mindenhol golfpálya
- Keszthelyi Halászcsárda: 90 év gasztrotörténelem
- Nekünk is jut a méregből: 100 rovarból 1 döglött szúnyog az arány
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre