Zaol podcast

2024.07.10. 14:00

Tíz napon át vár a Göcseji Dombérozó

„Szegek között Göcsej örök”. Ezzel a mottóval hívta életre a Göcseji Dombérozó programsorozatot Magai Ágota főszervező, ötletgazda évekkel ezelőtt.

Mozsár Eszter

Magai Ágota csapatával immáron nyolcadik alkalommal hívta életre a Zala Megyei Értéktárba 2023-ban felvett Göcseji Dombérozót.

Fotó: Mozsár Eszter

A Göcseji Dombérozó Egyesület elnöke a Zaol-podcast legutóbbi adásában mesélt a kezdetekről, a térségi kulturális randevú megvalósulását segítő barátokról és civil szervezetekről. Arról az életérzésről, ami a göcseji embereket egy közösséggé kovácsolja. A július 12-21. között zajló rendezvényt immáron nyolcadik alkalommal hívták életre, több mint húsz település kínál változatos és izgalmas, egyúttal értékmentő élményt. Kalandozhatunk a gasztronómia világában, hallgathatunk templomi koncertet, verselhetünk a szabadban, tekerhetünk és túrázhatunk a zalai dombok között, kiállításokat nézhetünk vagy éppen táncra perdülhetünk a göcseji lakodalmason. Egyszóval tíz napon át dombérozhatunk kedvünkre. A részletes programot ITT olvashatják.


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában