Autós találkozó a Vásárcsarnok parkolójában Nagykanizsán

2024.07.10. 11:00

Esti beszélgetésre hívja az autósokat a Cars Fanatik Club

Nagykanizsán a Cars Fanatik Club (CFK) szervezésében július 13-án szombaton 19 órától a Vásárcsarnok parkolójában éjszakába nyúló autós találkozóra várják az érdeklődőket. A Facebook-csoport vezetője, Birkás Nikolett elmondta: a nagy hőségre való tekintettel hirdették meg az ingyenesen látogatható amolyan lazulós estét a tagjaik körében. Leparkolnak Vásárcsarnok parkolójába és beszélgetnek, ahogy azt még korábban tették.

Benedek Bálint

A legutóbbi esti találkozón a CFK tagjai fénnyel tuninngolták fel az autójukat

Fotó: ZH

– Arra viszont felhívom az érkező autósok figyelmét, hogy ez egy kulturált találkozó lesz, program nélkül, pusztán a közösségépítésről szól – mondta. – Ez azt is jeleneti, hogy a parkoló területén viselkedni kell, hiszen éjjel 1 óráig kaptuk meg a helyet. Nem lehet gyorsulni, sem driftelni, de még versenyezni sem. Nyomatékosan kérünk mindenkit, tartsák be a szabályokat, hogy legközelebb is összegyűlhessünk ilyen és hasonló alkalmakra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában