Nyári szünetet tartanak a Kanizsai Kulturális Központ intézményegységeiben

2024.07.09. 16:30

Először a Medgyaszay Ház zárt be, majd a HSMK következik

A Kanizsai Kulturális Központ (KKK) intézményei a nyáron eltérő időpontokban tartanak nyitva. A korábbi gyakorlatnak megfelelően felváltva egy-egy intézményegység bezár két hétre, ám a kiskanizsai Móricz Zsigmond Művelődési Ház nyitva lesz.

Benedek Bálint

A Medgyaszay Ház már bezárt két hétre, legközelebb július 22-én hétfőn nyit ki

Fotó: Szakony Attila

– A Medgyaszay Ház hétfőn már bezárt és egészen július 21-ig (vasárnap) nem nyit ki – mondta Kovácsné Mikola Mária, a KKK igazgatója. – Ezt követően július 22-én (hétfő) és augusztus 4-ig (vasárnap) a HSMK tart zárva. Így a dolgozók kivehetik a nyári szabadságaikat, emellett pedig a nagyobb takarításokat, karbantartásokat és kárpittisztításokat is elvégezhetjük. Ilyenkor lehetőség nyílik például az irattár rendezésére, a különféle dokumentumok mozgatására, amire a hivatali nyitvatartás idején nincs mód. Az is indokolja a zárást, hogy a falaink között működő művészeti csoportok is pihennek ekkor. A Móricz művelődési ház azért lesz nyitva nyáron, mert a néptáncosok különféle időpontokban táborokat szerveznek.

Kovácsné Mikola Mária hozzátette: ráfér a csapatára a pihenés, hiszen ősztől sok teendőjük lesz. Az első nagy rendezvényt alig több, mint két hónap múlva tartják, vagyis szeptember 13-án és 14-én rendezik meg az Erzsébet-téren és annak környékén a XVIII. Kanizsai bor- és dödöllefesztivált. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában