Új és régi direktor két szakképzőiskolában

2024.07.10. 08:30

Csótár András folytatja munkáját, Fisli István vezető lesz a centrumban

Változás történt a keszthelyi VSZK élén, az Asbóth-iskolában pedig további öt évig Csótár András eddigi direktor lesz az igazgató.

Péter B. Árpád

Csótár András (középen) újabb öt évig irányítja az Asbóth-iskolát, mellette Vizlendvai László és Szabó Károly

Fotó: ZH

A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum fenntartásában működő VSZK-tól 26 esztendő után búcsúzik Fisli István, aki 17 éven át igazgatója is volt az intézménynek. Mostantól a ZSzC minőségirányítási osztályvezetőjeként szolgálja tovább az oktatás ügyét.

– Ezen hosszú időszak alatt a sok megpróbáltatás, nehézség ellenére számos szép sikert értünk el kollégáimmal, amelyért köszönettel tartozom mindazoknak, akik segítették a munkámat. A garancia mindezen eredmények továbbvitelére azok, akik az intézményben dolgoznak továbbra is. Köszönöm nekik, hogy 17 évig első lehettem az egyenlők között – fogalmazott Fisli István, leszögezve, szíve egy darabja mindig a VSZK-ban marad.

A jövőben Járfás Andrea igazgatja majd a keszthelyi vendéglátó iskolát.

Csótár András (középen) újabb öt évig irányítja az Asbóth-iskolát, mellette Vizlendvai László és Szabó Károly, illetve az igazgatóhelyettesek: Dömötörfi Lívia, Losoncziné Pölöskei Orsolya, Vincze Zsuzsa és Kulcsárné Fullár Melinda
Fotó: ZH

Az Asbóth-technikumot viszont újabb öt évig Csótár András vezeti, aki megbízását a napokban vette át a ZSzC vezetőitől, Vizlendvai László főigazgatótól és Szabó Károly kancellártól.

– Nagy megtiszteltetés ez számomra. Az Asbóth-ban a térség minőségi szakmai utánpótlását elősegítő munkánkkal, diákközpontú hozzáállásunkkal, a szakképzési centrumnak és Keszthely városának is dicsőséget hozó hazai és nemzetközi eredményeinkkel igyekszünk meghálálni a töretlen bizalmat. Már 32 éve dolgozom itt, tizenharmadik esztendeje igazgatóként, és elmondhatom: nagy utat jártunk be ez idő alatt. Büszkeség számomra, hogy az iskola megítélése a közvélemény szerint kiemelkedő, szeretnek minket a diákok és a szülők s elismer bennünket a szakma – mondta el Csótár András.

A régi-új direktor kiemelte, eddigi vezetőtársaival kíván a jövőben is együtt dolgozni, hisz munkájukat nagyra értékeli. Kijelentette, abban bízik, hogy még magasabbra tudják emelni a szakképzés, a ZSzC és az Asbóth hírnevét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában