A szálloda a tragédiáról

2024.07.09. 11:13

A hévízi halálos munkabaleset körülményeit a rendőrség vizsgálja

A Danubius Hotels Zrt-hez tartozó hévízi Ensana Thermal Aqua szállodában – mint arról lapunk is beszámolt – hétfőn délelőtt elhunyt egy ott dolgozó munkás. Ezzel kapcsolatban a hotel sajtóközleményt adott ki.

Péter B. Árpád

Ebben leszögezik, „az Ensana Thermal Aqua szállodában zajló felújítási munkálatok során, munkabaleset következtében, sajnálatos módon elhunyt egy, a társaságunk szerződött partnere képviseletében a munkaterületen tartózkodó szakmunkás”.

Felidézik, a vállalkozó képviseletében a helyszínen tartózkodó személyek a szálloda munkatársaival együtt haladéktalanul a sérült segítségére siettek, s hamarosan a mentők is a helyszínre érkeztek, de a szakszerű ellátás ellenére nem tudták megmenteni az ötvenkét éves dombóvári férfi életét.

Az ügyben a rendőrség eljárást indított, amelynek lezárásáig a szálloda nem kíván további nyilatkozatot tenni, olvasható a közleményben, amely úgy zárul: „az elhunyt személy hozzátartozóinak a Danubius Hotels Zrt. ezúton is őszinte részvétét fejezi ki”.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában