Az E.ON Hungária tájékoztatása

2024.06.13. 12:00

Gázvezeték-rekonstrukciós munkálatok kezdődnek Zalaegerszegen, a Kazinczy téren

Zalaegerszegen, a Kazinczy téren gázvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez az E.ON Hungária Csoport. A korszerűsítés részeként az érintett területen a jelenleg üzemelő gázvezetéket egy biztonságosabb, korszerűbb műszaki paraméterekkel bíró gázelosztó vezetékrendszerre cseréli a szolgáltató, írják sajtóközleményükben.

Zaol.hu

Forrás: E.ON Hungária

A burkolat megbontásával járó gázvezeték-felújítási munkálatok 2024. június 17-én kezdődnek és várhatóan szeptember végéig tartanak majd.

A munkavégzés időtartama alatt a földgázszolgáltatás zavartalan lesz, de az átkötések idejére a gázellátás – rövid időre – szünetelni fog. Ennek pontos időpontjáról az E.ON előzetesen, szórólapon tájékoztatja az érintett ügyfeleket.

A felújítás idejére a Mindszenty tér és a Könyök utca közti szakaszon sebességkorlátozás lesz érvényben. Több ütemben várhatóak sávlezárások, elterelések, illetve a becsatlakozó utakat (Mártírok u., Ady u., Munkácsy u., Sütő u.) érintő kanyarodási tilalmak. Kérik az autósokat, hogy az aktuális jelzéseket figyelve, fokozott körültekintéssel közlekedjenek az elkerített munkaterület közelében!

 A munkálatok végeztével, a felbontással érintett útburkolat teljes újjáépítésével adja vissza az E.ON a forgalomnak ezt a szakaszt.

 A kellemetlenségek miatt az E.ON kéri a környéken élők együttműködését és türelmét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában