Zaol podcast

2024.06.16. 16:08

A Zaol-podcast vendége Pálffy Tamás, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. igazgatója

Átadták a Business Excellence díjakat az üzleti turizmus kiválóságainak. A gálán a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. a külföldi desztinációs marketing kategóriában vehetett át különdíjat. Az eddig vezető útról Pálffy Tamás ügyvezető igazgató mesél a Zaol-podcast friss adásában, felelevenítve: két éve a legjobb belföldi marketingmunkáért járó elismerést nyerte el a város.

Péter B. Árpád

Papp Gábor és Pálffy Tamás a napokban átvett Business Excellence díjjal

A szakember arról is szólt, pályázati s nagyrészrészt önkormányzati forrásból teljesen megújult a fürdőváros Tourinform-irodája, amely az egyik leglátogatottabb az országban, a csúcsesztendőkben 50-55 ezren keresték fel – információért, különböző szolgáltatásokért.
Pálffy Tamás beszélt Hévíz turizmusáról is, megemlítve, az egymást követő válságok után megindult az újraépülés, s bár orosz ajkú vendégek most nem jönnek, a hagyományos német és osztrák piac mellett nyitottak Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország s Szerbia felé, aminek már látszanak az eredményei.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában