Bővítették a sportolási lehetőségeket

2024.05.31. 14:00

Gyermeknapra multifunkcionális sportpályát kaptak a tanulók az Izsák-iskolában

Az Izsák Imre Általános Iskolában gyermeknap keretében adták a multifunkciós sportpályát, pénteken. Az eső miatt a tornateremben tartották a rendezvényt, amelyen akrobatikus tánccal több diák és csoport mutatkozott be.

Antal Lívia

Cheerleaders: az alkalomra összeállt tánccsoport produkciója

Fotó: Antal Lívia

Illik gyermeknapra ajándékot adni, köszöntötte ezen szavakkal a tanulókat Herkliné Ebedli Gyöngyi, az Izsák Imre Általános Iskola igazgatója. Mint mondta, nagyon nagy ajándékként adhatják át most a multifunkcionális sportpályát, ahol többek között kézilabdázni, teniszezni, kosárlabdázni és röplabdázni lehet. Összefogás és sokak munkája előzte meg elkészültét, így az iskola igazgatója köszönetét fejezte ki a szülői munkaközösségnek, a zalaegerszegi közgyűlésnek, a csácsbozsoki településrészi önkormányzatnak, a Csács-NSE egyesületnek és valamennyi egyéni segítőnek.

Balaciz Zoltán polgármester gratulált a beruházáshoz
Fotó: Antal Lívia

Régi vágya teljesült a csácsbozsoki közösségnek és azon belül az iskolának multifunkcionális sportpálya létesítésével, hiszen nemcsak a diákok használhatják, hanem az iskolaidő után a városrészben élők is, mondta Balaicz Zoltán polgármester. Mint fogalmazott, a korábban átadott műfüves pálya, a játszótéri új eszközök és most a multifunkcionális sportpálya csak háttér, „mert valódi érték ti, gyerekek vagyok, az itt dolgozó kiváló pedagógusok, és a rátok vigyázó szüleitek”, húzta alá a polgármester.

Karika show-formációt adtak elő a hetedikes és nyolcadikos lányok
Fotó: Antal Lívia

Kajári Attila, a Zalaegerszegi Tankerület igazgatója is gratulált a fejlesztéshez, ami a sportolási lehetőségeket bővíti az iskolában. Mint mondta, jelképes ajándékot hozott a gyermeknapra; a napokban megkezdik a tornaterem karzatának felújítását, ami a szeptemberi iskolakezdésre készül el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában