Színházi előadást is láthattak

2023.06.09. 12:00

Vidám óvodai napok Lentiben

Nemrég Vidám óvodai napok elnevezéssel tartottak programsorozatot a Mesevár Óvodában a gyermeknaphoz kapcsolódóan.

Korosa Titanill

Az óvónők előadásában láthatták a gyerekek A brémai muzsikusok meséjét

Fotó: Korosa Titanilla

Évek óta megrendezik az eseményt a nevelési intézményben, egy héten keresztül változatos programokon vehetnek rész a gyermekek.

- A hét egyik kiemelt programja a "NEMES", avagy Neked mesélek című műsor, ami egy színházi előadás – mondta Szabóné Zakó Krisztina óvodavezető. - Két előadást tartottunk, az egyiken az ovisok vettek részt, a másikra vendégeket hívtunk a város 3 általános iskolájából és a felnőtt fogyatékkal élők nappali intézményéből. Minden esztendőben ezen a héten várjuk az Óvodanyitogató programunkra a szeptemberben érkező kis ovisokat és szüleiket, hogy bemutassuk mindkét óvodát. Készültünk nekik kreatív és mozgásos tevékenységekkel, ringatóval, lufihajtogatással. A zárónapon közösségépítő programot rendeztünk, amelyen szülők, gyerekek, pedagógusok együtt töltöttek el tartalmas órákat. A program az együtt játszás köré szerveződött azzal a céllal, hogy szülő és gyermek közös élményeket éljen meg, vidám perceket töltsön együtt. A játékok közt volt mini túra, melynek célja a természet megismerése, zsákba labda, páros mókus ügyességi játékok, akadálypálya, lufistánc, kötélhúzás. A gyermekek nagy örömére arcfestés, hajfonás, csillámtetoválás és természetesen sok finomság tette igazán emlékezetessé a napot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában