Zaol podcast

2023.06.04. 20:00

Sármellékről induló új járatokról, a Balaton és Horvátország népszerűségéről, Egyiptomról és a megfizethető nyaralásról – Etl Enikővel beszélgettünk

Hamarosan új charter járatok indulnak Sármellékről több országba. A projekteket több éven át készítette elő a hévízi utazásszervező, Etl Enikő.

Szalay Balázs

A Balaton vagy Horvátország lesz népszerűbb az idei nyáron, miért tartozik még mindig Egyiptom a legkedveltebb desztinációk közé és egyáltalán milyen nyaralást tudnak a magyarok a legkönnyebben megfizetni? Ezekre a kérdésekre is keressük a választ a Zaol-podcast friss beszélgetésében.

 

Vendégünk Etl Enikő, a hévízi Eni Travel utazási iroda ügyvezetője, aki Zalából induló új charter járatokról szóló hírekkel érkezett hozzánk.

 

A fáradhatatlan munkakedvvel, kirobbanó stílussal és végtelenül kedves egyéniséggel rendelkező szakembertől azt is megtudhatjuk, hogy vészelhette át egy utazási iroda a pandémia okozta leállást, illetve mi kellett a későbbi talpra álláshoz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában