Megkapták az energiatudatos tanúsítványt is

2023.05.20. 19:06

Újabb családbarát munkahely Hévízen

Családbarát munkahely védjegyet nyert a Hévízgyógyfürdő és Reumakórház, amely nemrégiben megkapta az Energiatudatos kórház tanúsítványt is.

Péter B. Árpád

Családbarát és energiahatékonysági címet is kapott a világhírű hévízi fürdő

Forrás: ZH

Minderről dr. Holléné dr. Mándó Zsuzsanna főigazgató adott tájékoztatást, hozzátéve: a családbarát cím igazolja „az intézmény elkötelezettségét, s emellett egy modern vállalati kultúra alapjainak megteremtését is szolgálja”.

– Célunk, hogy jelenlegi és jövőbeni munkatársaink életminőségét a munka és a magánélet harmonikus összehangolásával támogassuk – szögezte le a hévízi intézmény első embere.

A pályázatot kiíró Családbarát Magyarország Központ szerint „a munka és a magánélet nem egymást kizáró, hanem egymást erősítő tényezők az egyéni kiteljesedésben”. Kommünikéjükben hangsúlyozzák: a szervezeti szinten érvényesülő családbarát szemlélet a dolgozók hosszú távú megtartásában is segít, a munkaerőpiacon pedig versenyelőnyt biztosít.

A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház mellett a Zala Megyei Szent Rafael Kórház is elnyerte a jogot, hogy használja e címet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában