Ugrálóvár, legofal és ügyességi pályák, bemutatók

2023.05.28. 18:00

Színes programokkal várták a legkisebbeket Zalaegerszegen

Vasárnap egész nap gyerekzsivajtól volt hangos a Vizslapark.

Mozsár Eszter

zabó Olívia (balról második) is segített a mozaikfal kirakásában, mellette Zolcsák Viktória, Polyák Kevin és Horváth Zsolt.

Fotó: Mozsár Eszter

A város és a Keresztury Dezső VMK ingyenes rendezvényén egész napos programok várták a családokat. A jó időről is gondoskodtak a szervezők, így több száz gyermek játszhatott az ugrálóvárakban, izgulták végig a kutyabemutatót, simogathattak nyuszikat, Mátyás királyról meseelőadás láthattak, tekerhettek a KRESZ-pályán vagy végigmehettek a katonai akadálypályán, illetve beülhettek a retro tűzoltóautóba. A kicsik örömére interaktív óriásbuborék show, illetve zsonglőr játszóház tette színessé a programkavalkádot.

 

Újdonság, hogy a művelődési központ saját büfével települt ki, valamint most először a zalaeger-szegi kicsik is találkozhattak a nyíregyházi „tekerd!” csoporttal. A fiatalok segítségével egy 36 ezer darabos legofal épült, ami a New York-képzőművész, Rob Anderson egyik „Kittizen” falfestmé-nyét ábrázolta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában