Jótékonyság

2023.05.31. 12:17

Gyaloglásból született adomány a megyei kórház mellett működő alapítvány számára

Arany Horváth Zsuzsa

Elöl Borsos Zoltán, Szőke Alexandra, Horváth Csaba és Rajkó Boglárka, mögöttük Bali József, dr. med habil Gasztonyi Beáta PhD és Tóth András

Forrás: Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház

Fotó: Farkas Zsolt

Harminc éve működik a zalai megyeszékhelyen az 500-féle forgácsolt alkatrészek gyártásával foglalkozó 50 fős vállalkozás, melynek munkatársai az elmúlt négy hétben lépésszámláló gyaloglással gyűjtöttek pénzt a társadalmi felelősségvállalás jegyében. Az így összegyűlt 500 ezer forintot a Spiller 2000 Kft. ügyvezetője, Tóth András és marketing vezetője, Rajkó Boglárka szerdán sajtótájékoztató keretében adományozta a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház mellett működő Ispita Alapítványnak. Az adományozók elmondták, családi vállalkozásuknak fontos a dolgozók mentális és fizikai egészsége, ezért választották kedvezményezettnek a gyógyító intézményt. Az akcióban részt vevő, 1,1 millió lépést megtevő munkatársak közül Szőke Alexandra, Horváth Csaba és Borsos Zoltán volt jelen a ceremónián. Az adományt, melyet a kardiológia - infarktus és műtétek utáni - rehabilitációs infrastruktúrájának fejlesztésére szánják, dr. med habil Gasztonyi Beáta Phd főigazgató és Bali József, az Ispita Alapítvány elnöke köszönte meg. Mint elmondták, készen állnak a tervek arra, hogy a kardiológia melletti teraszt gyógytorna-foglalkozásokra alkalmassá tegyék, a szükséges forrás is szépen gyűlik.

Bali József, dr. med habil Gasztonyi Beáta PhD, Tóth András és Rajkó Boglárka
Fotó: Farkas Zsolt / Forrás: Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában