Jubilált az egyesület

2023.05.17. 18:30

A közös hivatás köti össze a tagságot

Megalakulásának 10 éves jubileumát ünnepelte szerdán a Zala Megyei Katasztrófavédelmi, Tűzoltó és Polgári Védelmi Nyugdíjasok Egyesülete.

Arany Gábor

Balaicz Zoltán Zalaegerszeg polgármestere köszöntötte a jubiláló egyesület tagságát

Fotó: Arany Gábor

A Kiskondás étterembeli rendezvényen köszöntőjében Balaicz Zoltán polgármester úgy fogalmazott: a civil szervezetek erősítik a város közösségét, szövetét. Az egyesület tagjait olyan hivatás köti össze, amely az emberi élet, az anyagi javak védelmében szinte a legfontosabb, tette hozzá. A jeles alkalomból átadta az önkormányzati közgyűlés által kibocsátott kitüntető oklevelet Stockerné Egyed Emília elnöknek. 
Az elnök érdeklődésünkre arról számolt be, hogy anno 40 taggal jött létre az egyesület meg, amiben kiemelkedő szerepet vállalt Tajti Béla. Az elmúlt tíz évben programok sokaságát szervezték meg.
A rendezvény résztvevőit köszöntötte dr. Kocsi Gyula,  a Nyugdíjasklubok és Idősek “Életet az éveknek” Országos Szövetség alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában