A vizsgaidőszak előtti hetekben

2023.04.13. 13:30

Véradással lehet jegyeket, bérleteket nyerni a nyári zenei fesztiválokra

A nyári zenei fesztiválokra nyerhetnek a fiatalok belépőket, ha vért adnak, ezt ígéri az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt.

Arany Gábor

Forrás: pexels

A két szervezet idén is Véredben a zene? Adj vért és nyerj jegyet a nyár legmenőbb fesztiváljaira! mottóval hívja véradásra a felsőoktatásban tanulókat. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a vizsgaidőszak előtti hetekben, 2023. április 17. és május 14. között tartják a felsőoktatási véradó heteket. A kampány az egész éven át tartó felsőoktatási véradóverseny kiemelt programja. Ebben a hallgatóknak lehetőségük lesz arra, hogy saját intézményükben adhassanak vért, mert idén országszerte harmincnál több felsőoktatási intézménynél lesz a dolgozóknak és hallgatóknak véradás. Ezen kívül a vért adni szándékozó felsőoktatási hallgatókat ugyanúgy várják a vérellátó intézetekbe és más eseményekre is.

A kampány a tavalyihoz hasonlóan nyereményjátékkal zárul, amiben a résztvevők a nyár számos kiemelt zenei fesztiváljára nyerhetnek jegyeket és bérleteket. A játékban való részvételhez csak annyit kell tennie, hogy a véradó az adatfelvételkor jelzi, miszerint a felsőoktatási kampányban jelentkezett véradásra és megnevezi az általa képviselt intézményt. A véradáshoz személyi igazolvány, TAJ- és lakcímkártya szükséges. A kampányról, a felsőoktatási véradási helyszínekről, valamint a véradás menetéről bővebben a www.ovsz.hu/veredbenazene, valamint a https://veradas.hu/felsooktatasi-veradoverseny oldalakon tájékozódhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában