Labdarúgás

2023.04.01. 08:30

NB III: a Nyugati-csoport rangadóját rendezik Nagykanizsán

A labdarúgó NB III-ban a szerdai forduló után újra a megszokott vasárnapi menetrend következik.

Kerkai Atila

Lőrincz Bence, az FC Nagykanizsa játékosa lép ki két győri között a szerdai 2-1-es kanizsai sikert hozó találkozón. Akkor összejött a három pont, vasárnap egy bravúrral a másik három is "csatlakozhat" hozzá

Fotó: Szakony Attila

A Nyugati-csoport  rangadóját  Nagykanizsán rendezik, ahol  vasárnap 16 órától a Veszprém lesz a vendég.
A második helyezett kanizsai csapat fogadja harmadik veszprémit, s egy ilyen párosítás minden sportágban és bajnokságban rangadót jelent. a hétközi fordulót az FC Nagykanizsa és a Veszprém is győzelemmel zárta, így maradt a négy pont különbség közöttük, ami egyre olvadhat egy hazai siker esetén.
–  Négy hiányzónk biztosan lesz –  mondta el kérdésünkre Gombos Zsolt, az FCN vezetőedzője. – Kószás Krisztián még nem épült fel, ahogy Béli Milán sem, Varga Dominik a szerdai találkozón sérült meg, Kovalovszky Máté pedig begyűjtötte az ötödik sárga lapját. Mindegy kik a hiányzók, én bízok a fiúkban, hogy akik pályára lépnek, ők megmutatják, hogy jóü csapat vagyunk. Nehezebb mérkőzésre számítok, mint szerdán az ETO Akadémia ellen volt, hiszen a Veszprém amellett, hogy technikás és erős csapat, kellően rutinos is. A három pontot szeretnénk megszerezni, és felszabadultan szeretnénk játszani.
A ZTE FC II. csapata vasárnap már 11 órától pályára lép, és az éppen előtte álló Komáromot fogadja. Egy hazai siker mindenképpen jól jönne most az egerszegi fiataloknak.
Ahogy a Technoroll Teskándnak is, amely vasárnap 16 órakor a sereghajtó Zsámbék vendége lesz. A Zsámbék szerdán a Veszprém vendége volt és csak minimális különbséggel kapott ki (1-0), a Teskánd pedig a Kelen SC otthonában ért el döntetlent (2-2). Ahogy korábban Pergel Attila, a Teskánd vezetőedzője lapunknak nyilatkozta ez a hét sorsdöntő is lehet, s ahhoz, hogy menekülni próbáljanak a kieső zónából – jelenleg 17. a zalai csapat – a lehető legtöbb pontot kellene kihozni ebből a két mérkőzésből. Nos, a négy pont még összejöhet...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában