Krátky István Zene és Kulturális Egyesület

2023.04.01. 09:00

Igényes muzsikát közvetítenek a gyerekeknek Nagykanizsán

Benedek Bálint

Krátky István Zenei és Kulturális Egyesület bérletének keretében a nagykanizsai HSMK-ban lépett fel a hévizi Musica Antiqua Együttes Reneszánsz és barokk táncok című előadása.

Fotó: Szakony Attila

 A Krátky István Zene és Kulturális Egyesület egy kanizsai vállalkozó anyagi támogatásával tavasszal az általános iskolás gyerekek részére minőségi muzsikát népszerűsítő koncertsorozatot hozott létre. A nyitóelőadást nemrégiben tartották a HSMK-ban, ahol a hévízi reneszánsz és barokk táncdalokat játszó Musica Antiqua Együttes adott interaktív koncertet. Balogh Tünde a szervezet alelnöke elmondta: hét iskolából érkező gyerekek megtöltötték a széksorokat. Az igényes zene megszerettetése a céljuk, ezért április 26-án (szerda) 10 órakor a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar játszik ugyanitt, s zárásként május 15-én (hétfő) 14 órakor Vincze Lilla mesés kalandjátékot mutat be szintén a művelődési házban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában