Rendezvény

2023.04.26. 14:30

Civil majális a zalalövői Borostyán-tónál

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően ezúttal is a civil szervezetek szervezik meg a zalalövői majálist, melynek a Borostyán-tó környéke ad helyet. Április 30-án, vasárnap egész napos programsorozattal várják az érdeklődőket.

Gyuricza Ferenc

A Borostyán-tónál

Fotó: Gyuricza Ferenc

Minderről Gyarmati Antal polgármester, az egyik szervező civil közösség, a Zalalövői Városszépítő és Környezetvédő Egyesület elnöke tájékoztatta lapunkat. Elmondta: idén 11 szervezet fogott össze, ezek gyakorlatilag szinte teljes egészében lefedik az aktív közösségeket a városban. A programsorozat 11 órakor strandfocibajnoksággal és közösségi főzéssel indul, majd 14 órától többek között modellezőbemutató, íjászverseny és játszóház várja az érdeklődőket. A kulturális program 15 órakor kezdődik, ennek fellépői helyi szereplők, valamint Jurina Beáta és Szilinyi Arnold színész-énekesek lesznek. A programhoz egy uniós pályázati program részeként az IMRO-DDKK Nonprofit Kft. információs pontja is csatlakozik, itt a vízkinccsel kapcsolatos feladatok is információk várnak a résztvevőkre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában