Beiratkozás, menetrendek

2023.03.29. 18:30

Önkormányzati ülést tartottak Lentiben

Az óvodai beiratkozás időpontjáról és autóbuszok menetrendjének módosításáról is tárgyaltak a képviselők a szerdai önkormányzati ülésen.

Korosa Titanilla

Elfogadták a képviselők a Lenti Mesevár Óvoda vezetője, Szabóné Zakó Krisztina javaslatát, így a következő nevelési évre 2023. május 2-án, kedden és 2023. május 3-án, szerdán írathatják be gyermekeiket a szülők az intézménybe. Az óvodai beiratkozáskor be kell mutatni a gyermek nevére kiállított, továbbá a szülő személyazonosságát igazoló hatósági igazolványokat és a lakcímet igazoló hatósági igazolványt.

Jóváhagyta továbbá a képviselő-testület a Volánbusz Zrt. által tervezett menetrend-módosítást a 6576. számú Lenti-Rédics-Csesztreg-Ramocsa-Magyarföld autóbuszvonalon. Eszerint április 2-től a lakossági igényeket figyelembe véve Lentiből munkanapokon 16 órakor Rédicsen át, Lendvajakabfa érintésével Bagladig közlekedő járat Lentiből 5 perccel később, 16:25-kor indul és lerövidítve, csak Rédicsen a Petőfi utcáig közlekedik. A Bagladról munkanapokon 17 órakor a rédicsi kultúrotthonig közlekedő járat megszűnik. A Lentiből munkanapokon 16:45-kor Rédicsen át, leszállók jelentkezése esetén Bagladig közlekedő járat Lentiből 15 perccel korábban, 16:30-kor indul és leszállók jelentkezése esetén lendvajakabfai betéréssel Bagladig közlekedik. A járat a rédicsi templomtól 16:41-kor indul tovább. A Resznekről munkanapokon 17:18-kor Lentibe közlekedő járat április 2-től Resznekről 20 perccel korábban, 16:58-kor indul és Lentibe az autóbusz-állomásra 17:35 helyett 17:15-kor érkezik meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában