Javaslatokat várnak

2023.03.27. 08:00

Méltó módon szeretnék elismerni azokat, aki segítik Keszthely városának előre jutását

Keszthely Város Önkormányzatának Képviselő-testülete méltó módon kívánja elismerni azon személyek, illetve intézmények, civil szervezetek, közösségek, gazdasági társaságok munkáját, akik/amelyek kiemelkedő tevékenységükkel hozzájárultak Keszthely város jó hírnevének növeléséhez, maradandóan és kimagaslóan gazdagították a város értékeit. A képviselő-testület az elismerésekre a közvélemény bevonásával a legszélesebb körből várja a javaslatokat, a javaslattétel feltételei Keszthely város honlapján (https://onkormanyzat.keszthely.hu/) megtalálhatók. A kitüntetések adományozására vonatkozó javaslatokat részletes indokolással 2023. március 31-ig (péntek) lehet megküldeni Keszthely város polgármestere címre (8360 Keszthely, Fő tér 1.).
A javaslattételre vonatkozó nyomtatvány (Kezdeményezés Keszthely Város Önkormányzatának Képviselő-testülete által alapított kitüntetés átadására) letölthető Keszthely város honlapjáról: https://onkormanyzat.keszthely.hu/wp-content/uploads/document_library/onkormanyzati-es-igazgatasi-osztaly/kituntetes/kph_oio_kezdemenyezes_kituntetes_atadasara-kituntetes.doc.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában