Sajtótájékoztató

2023.03.30. 19:00

Közlekedésről, kiadványról a Tiéd a Város frakció

Nem támogatja a háziorvosi ügyelet majdani államosítását a Tiéd a Város képviselőcsoportja.

Arany Gábor

Egyebek mellett erről is szó esett a márciusi önkormányzati közgyűlés döntéseit taglaló, a frakció által csütörtökön tartott tájékoztatón. Benke Richárd önkormányzati képviselő ezt annak kapcsán jelentette ki, hogy a közgyűlés tájékoztatást kapott a kistérségi háziorvosi ügyeleti rendszer elmúlt évi működéséről. Az átalakításról várhatóan nyáron kell dönteni, tette hozzá.
Szólt a helyi járatú buszok menetrendi változásáról, ami március 18-án lépett életbe. Ezzel kapcsolatban várják az észrevételeket, illetve kérik ezek eljuttatását az önkormányzathoz, illetve a Volánbuszhoz, mert ezek alapozhatják meg az esetleges változtatásokat, emelte ki. 
Ha már közlekedés, Keresztes Csaba frakcióvezető elmondta, támogatták a bérelhető elektromos rollerek hálózatának kialakítását, amihez a közterület-használati rendeletet módosította a közgyűlés. Arról is beszámolt, hogy interpellációjában azt firtatta, mennyibe került a város elmúlt évét értékelő, bemutató képes, kék album. Véleménye szerint megszorítások idején nincs szükség ilyen kiadványra.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában