Emlékeztek

2023.03.14. 19:00

Koszorúzás és március 15-re emlékező műsor a kampusz Petőfi-szobránál

A Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában (PE ZEK) március 14-én, kedden délelőtt emlékeztek meg az 1848-as forradalomról a kampuszon álló Petőfi-szobornál.

Arany Horváth Zsuzsa

Supák Dominik, dr. Németh István főigazgató és Jóna Rozina Fotó: Fehér Márk

 A hallgatók műsorában hallhatták a résztvevők az akkori március tizenötödikei események felidézését, Petőfi Sándor Nemzeti dalát és az 1848 című versének a részletét, valamint Radnóti Miklós Nem tudhatom című költeményét Havasi Balázs zeneszerző előadásában felvételről. A zenei blokkban a Csík zenekar Hazám, hazám, édes hazám, Csézy Ez az otthonunk című száma szólalt meg, utóbbi szövegét Miklós Tibor jegyzi. Az egyetemisták ünnepi műsorában Jóna István kommunikációs referens mellett Supák Dominik, Horváth Fanni, Varga Petra és Jóna Rozina szerepelt. A PE ZEK oktatói és hallgatói nevében dr. Németh István főigazgató, a Pannon Egyetem stratégiai rektorhelyettese helyezett el koszorút a költő mellszobránál.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában