Évgyűrűk Nyugdíjasklub

2023.03.05. 18:16

Évértékelés farsangi és nőnapi hangulatban Csácsbozsokon

Évértékelőt tartottak, farsangi hangulatot varázsoltak és hölgy tagjaikat is köszöntötték pénteken este a csácsbozsoki Évgyűrűk Nyugdíjasklub tagjai idei első nagyrendezvényükön az Izsák-iskola aulájában. A klub elnöke, Szabó Gyuláné Ibolya első helyen említette, hogy tavaly sikerült felavatni az új közösségi házukat, amelyben a felújítást követően igazi otthonra találtak.

Győrffy István

"Trabanton szállni élvezet” – részlet a műsor farsangi részéből

Fotó: Győrffy István

– Mindjárt az év első felében az Életet az Éveknek Szövetséggel közösen megyei dalos találkozót szerveztünk, amelyen 140-en vettek részt. De volt májusfa-kitáncolásunk is zenés esttel, Szent Iván-éji tűzgyújtásunk szalonnasütéssel, voltak közös kirándulásaink, szüreti bálunk városrészi felvonulással, sőt sikeresen szerepeltünk az idősek napi sportversenyen is. Év végén megépítettük Egerszegen, a Szent István-szobornál a betlehemet, s nagyon sokan voltak kíváncsiak az itteni ünnepi műsorunkra is. Még számos rendezvényt felsorolhatnék, de inkább azt szeretném kiemelni, azon munkálkodunk, hogy az idei év is ilyen eredményes legyen – mondta Szabó Gyuláné Ibolya, s pár szóban vázolta a 2023-as terveik egy részét.

Mint említette, a klubon belül létrejött a vándorlók csoportja, a Petőfi-emléknap megünneplését vármegyei szinten szeretnék megszervezni, lesznek csoportos kirándulások is, és az idén is állítanak májusfát, amelyet – a tervek szerint – nagy vigasság keretében fognak kitáncolni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában