Testületi ülés

2023.03.31. 18:00

Alapítványt hoznak létre a gyermekek támogatására Lentiben

Alapítványt alapítanak a városban a Mesevár Óvoda gyermekeinek támogatására. Erről is tárgyaltak a legutóbbi önkormányzati ülésen a képviselők.

Korosa Titanilla

Az alapítvány a Mesevár Óvoda gyermekeit támogatja majd

Fotó: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

Az alapítványi tevékenység célja a gyermekek egészséges testi, lelki, értelmi fejlődésének segítése, az egészséges életmód szokásainak kialakítása, programok, projektek támogatása. A tehetséges és hátrányos helyzetű gyermekek egyéni szükségleteihez igazított feltételrendszer erősítése. A nevelési-oktatási munka feltételrendszerének javítása, valamint kulturális, szabadidős, sportprogramok támogatása.

Kiss-Németh Zsuzsanna alapító kérte az alapítvány nevében Lenti város nevének használatát, valamint azt, hogy az alapítvány székhelyeként a város önkormányzata tulajdonában lévő, Vörösmarty utca 41. szám alatti ingatlant feltüntethesse, azt központi, ügyviteli helyeként használhassa, az ingatlant székhelyeként hivatalos irataiban megjelölhesse, azt bírósági nyilvántartásba bejegyeztethesse. A kérést a testület támogatta, így „CsodaVár” Alapítvány Lenti elnevezéssel működik majd a szervezet a megnevezett székhellyel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában