A hétvége programjai

2023.02.03. 08:30

Társasjáték, böllértalálkozó és farsang is vár a Balatonnál a hétvégén

Péter B. Árpád

Illusztráció!

Társasjátékklub 
Szombaton 17 órától ismét várja az érdeklődőket a társasjátékklub Keszthelyen, a Goldmark Művelődési Központ nagytermében. 

Böllértalálkozó 
Fehérkolbász-töltő böllértalálkozót rendeznek szombaton 10 órától Vindornyafokon. A mezőnyben a hírek szerint zalai, veszprémi, somogyi és felvidéki baráti társaságok látnak majd munkához. A verseny után 14 órától kulturális kavalkád kezdődik. 

Nyílt nap 
Szombaton 9 órától nyílt napot szervez a MATE Georgikon campusa Keszthelyen, az intézmény A épületében. Ahol a leendő hallgatók megismerkedhetnek az itteni képzésekkel, szakokkal, valamint betekintést nyerhetnek a campus programjaiba. Az esemény online is követhető. 

Mulatság 
Táncházzal kiegészített batyus farsangi mulatság helyszíne lesz szombaton 17 órától a gyenesdiási Kárpáti János-iskola. A programot a művészeti képzésben részt vevő ifjú táncosok programja nyitja, majd 18 órától az aprók, 19.30-tól pedig a nagyok táncházát rendezik meg. Ezúttal sármelléki táncokat tanít Üst Gyula, a talpalávalót a Dió Banda húzza. 

Ovis szombat 
Iskolába hívogató programot szervez szombaton 10 órától a keszthelyi Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola, ahol mozgásos, játékos, vidám feladatok és a leendő első osztályos tanító nénik várják a gyerekeket és szüleiket. 

Világjáró klub 
Oroszországot mutatja be az érdeklődőknek pénteken 18 órai kezdettel a keszthelyi Goldmark Károly Művelődési Központ Világjáró klubjában Szijártó Zsófia nyelvtanár, világutazó. Az előadás címe szerint a Travel, eat, experience with Sofi blog szerzője „Szentpéterváron innen, Moszkván túl” kalauzolja majd az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában