Frissen Zalából

2023.02.04. 09:57

Késések, pótlóbuszok a zalai vasútvonalakon (folyamatosan frissítve)

Zaol.hu

Forrás: Pexels

Szombat délután a Zalaszentivánról 16:02-kor Pécsre továbbinduló Pannónia InterRégió (8906) helyett Nagykanizsáig pótlóbusz közlekedik.

Szombat délután a Zalaegerszegről 16:39-kor Nagykanizsára induló személyvonat (9876) helyett pótlóbusz közlekedik.

Szombat délután egy fa dőlt a felsővezetékre Balatonszentgyörgy és Keszthely között, ezért ezen a szakaszon pótlóbuszokat állítanak forgalomba. Frissítés: Balatonszentgyörgy és Keszthely között dízelvontatással újraindulhatott a vonatközlekedés, pótlóbuszokra nem kell átszállni. Jelentős késésekre kell számítani.

Szombat délelőtt a Lentiből 8:32-kor Zalaegerszegre elindult személyvonat (39037) helyett fakidőlés miatt Baktól pótlóbusz közlekedik. A Zalaegerszegről 10:15-kor Rédicsre induló személyvonat (39014) helyett a teljes útvonalon pótlóbusz közlekedik.

Szombat délelőtt a Nagykanizsa-Pécs vonalon több helyen fák dőltek a vasúti pályára, a vonatok esetenként várakozásra kényszerülnek, jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani.

Szombat délelőtt a Győrből 7:11-kor Kaposvárra elindult Helikon InterRégió (9697) Lesencetomajtól várhatóan 60-90 perces késéssel közlekedik tovább, mert Tapolca előtt a 77-es főút vasúti átjárójánál egy tartóoszlop dőlt a pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában