Az óvodások és az iskolások támogatására fordítják

2023.02.08. 19:00

Jótékonysági farsangi mulatságot rendeznek Alsópáhokon

Újabb közösségkovácsoló jótékonysági esemény helyszíne lesz az alsópáhoki művelődési ház. A farsangi bál bevételéből a helyi fiatalokat támogatják majd.

Péter B. Árpád

Az őszi jótékonysági esten a térség táncos csoportjai is szórakoztatták a résztvevőket

Fotó: Péter B. Árpád / Zalai Hírlap

Szombaton zenés mulatságot szervez a Dr. Szántó Imre Általános Iskola szülői munkaközössége. A Páhoki farsang elnevezésű bál nyereségével az intézmény és az óvoda fiataljait szeretnék támogatni, például különféle rendezvényeket, kirándulásokat, fogalmazott Kotora Pál szmk-elnök.

A résztvevők farsangi jelmezekkel, sőt produkciókkal is készülnek, a gyermekeket pedig diszkó várja. Emellett lesz tombolasorsolás is értékes ajándékokkal, a bál jó hangulatáról pedig a Signal duó gondoskodik majd. Természetesen gazdag büfé szolgálja a kulináris élményeket, például farsangi fánkokkal, illetve az ünnepkörhöz kapcsolódó ételekkel.

Kotora Pál: A jótékonysági cél mellett erősödik a település közössége is
Fotós: Péter B. Árpád / Zalai Hírlap

– Hagyományteremtő szándékkal hívjuk életre ezt a rendezvényt, és azt tervezzük, mostantól minden esztendő farsangi időszakában szervezünk hasonlót – tette hozzá Kotora Pál, aki szerint a jótékonysági cél mellett ezzel erősödik a település közössége is. – S ugyanígy folytatni szeretnénk az őszi, ugyancsak a fiatalokért megszervezett táncos estünket is.

A fő szervező elárulta, belépőjegyek korlátozott számban még szombaton, a bál előtt is kaphatók a helyszínen, addig pedig a község öt pontján lehet megvásárolni a tiketteket, amelyek árával közösségi s egyben jótékonysági célokat szolgálnak a résztvevők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában