Álláslehetőség

2023.02.13. 10:30

Igazgatóhelyettesi munkakör a Deák Ferenc könyvtárban

Illusztráció

Fotó: Fehér Márk

A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár pályázatot hirdet igazgatóhelyettesi munkakör betöltésére. (Részlet! A pályázat teljes szöveg megtalálható a https://zalaegerszeg.hu/palyazatok internetes oldalon.)

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. február 15.

A pályázat elbírálásának határideje: 2023. március 15.

A munkakör ellátásának kezdő időpontja 2023. április 1-je. A vezetői munkakör betöltése határozott időtartamra, 2028. március 31-ig szól, a munkaszerződésben 3 hónap próbaidő kerülhet kikötésre.

A pályázatot a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár igazgatójához (Zalaegerszeg, Deák Ferenc tér 6.) kell benyújtani postai úton vagy személyesen. A titkárság 2023. március 31-ig Zalaegerszeg, Landorhegyi u. 21. sz. alatt működik.

A pályázatról a benyújtásra előírt határidőt követően bírálóbizottsági személyes meghallgatás után az intézmény vezetője dönt.

A pályázatról további felvilágosítás Kiss Gábor Igazgatótól, a 20/98-35-344–es telefonszámon illetve az [email protected] e-mail címen kérhető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában