Február 14-én délelőtt 10 óráig voksolhatnak

2023.02.08. 19:30

Az Év embere és az Év sportolója: még várjuk a szavazatokat

Hírportálunk szavazófelületén február 14-én délelőtt 10 óráig voksolhatnak olvasóink az Év embere és az Év sportolója felhívás jelöltjeire.

ZH

Mint arról többször hírt adtunk, a Zalai Hírlap és a zaol.hu február elsejével hirdette meg a 2022-es Év embere és Év sportolója szavazást, azzal a céllal, hogy az élet különböző területein kimagaslóan teljesítő, az elmúlt esztendőben sikereket elért, illetve tevékenységükkel sokaknak örömet szerző, hasznos és érdekes missziót felvállaló zalaiak eredményeit elismerjük. Ezúttal azonban nem szakmai zsűri és nem egy szűk grémium, hanem a vármegye közönsége, azaz a tisztelt olvasó dönthet a díjak odaítéléséről.

A szavazás tehát már zajlik, de még korántsem dőlt el a díjak sorsa, ezért arra buzdítjuk kedves olvasóinkat: voksoljanak a számukra legszimpatikusabb jelöltre, jelöltekre.

Az Év embere kategória jelöltjei: Bánfalvi Péter matematika-fizika-informatika szakos tanár, amatőrcsillagász; Bereczky Csaba fafaragó, népi iparművész, a népművészet mestere; Gubinecz Ákos népdalénekes, zenetanár; dr. Kaszás Nikoletta főigazgató, Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ; Kiss László, Hévíz és további kilenc település plébánosa, a keszthelyi-zalaszentgróti kerület esperese; Kovács Gyula erdész, a Tündérkert mozgalom alapítója; Nagy Vendel, Kiskanizsa plébánosa; Skrabut Éva aranydiplomás népművelő, közművelődési szakember; Szabadics Zoltán cégvezető, borász, a zalaszabari Holnapocska Tábor tulajdonosa; Szabolcs Péter szobrászművész.

Az Év sportolója kategória jelöltjei:

Az év női sportolója:

Major Veronika sportlövő, BEFAG Keszthelyi Erdész LK; Nett Vivien úszó, Zalaco-ZÚK; Keczeli Bianka futócéllövő, BEFAG Keszthelyi Erdész LK; Lubics Szilvia ultrafutó, Kanizsai Futóklub; Kovács Georgina kosárlabdázó, ZTE NKK.

Az év férfi sportolója:

Somogyi Péter sportlövész, ZTE SKK; Kurucz Levente kajakozó, Plastex Kanizsa Kajak-kenu Klub; Demjén Patrik labdarúgó, ZTE FC; Németh Ákos kosárlabdázó, Zalakerámia-ZTE KK; Papp Péter súlyemelő, ZTE SK.

Az év női csapata:

ZTE NKK női kosárlabdacsapat; ZTE-ZÁÉV TK női tekecsapat; FC Nagykanizsa női labdarúgócsapat; ZTE FC női labdarúgócsapat; Kanizsa Sörgyár SE női asztalitenisz-csapat.

Az év férfi csapata:

Tuxera Aquaprofit Nagykanizsa Sakk Klub; ZTK-FMVas férfi tekecsapat; ZTE FC férfi labdarúgócsapat; Zalakerámia ZTE KK férfi kosárlabdacsapat; Tungsram SE férfi kézilabdacsapat.

Az Év embere szavazáson egy nyertes kerül ki győztesen, aki az olvasói szavazatok alapján a legtöbb voksot kapja, míg az Év sportolója esetében kategóriánként az olvasóink által a legtöbb voksot gyűjtő sportolóké, illetve csapatoké lesz a cím. A szavazás február 14-én 10 óráig tart zaol.hu oldalunkon. Szavazni kizárólag a zaol.hu felületén lehet, részletek és játékszabályzat ugyanott. Szintén a zaol.hu-n a jelöltbemutatók is megtalálhatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában