Filmek és látványos előadások

2023.02.01. 15:30

Áprilisban nyit a zalaegerszegi Art mozi

Ahogy arról már beszámoltunk, a közelmúltban sajtótájékoztatón ismertették a Keresztury VMK és intézményegységeinek idei programjait. Az Art Mozi ugyancsak áprilistól számít a mozikedvelők és az érdeklődők figyelmére.

Mozsár Eszter

Forrás: ZH-Archívum

Ez már nem a képzelet játéka, április 2-án ugyanis valóban kitárja kapuit a mozi, mégpedig az Illúzió mesterei című show-val indítják a tavaszt. A dupla előadás szereplői nemzetközi televíziós produkciók, rangos fesztiválok és luxus óceánjárók műsorának fellépői. Las Vegas, New York, Peking, Dubaj, Párizs és Monte Carlo után az egerszegi közönséget szeretné elvarázsolni Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok, Nagy Molnár Dávid bűvész világbajnoki ezüstérmes illuzionista és Kelle Botond ötszörös magyar bűvész bajnok.

Fotós: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

– Ugyancsak kellemes kikapcsolódást ígér április 12-én Tallós Rita rendezésében és Király Linda főszereplésével az Anyatigrisek musical – tájékoztatott Drávecz Szabolcs intézményegység-vezető. – A másfél órás zenekomédia a szülőséget, az anyaságot mutatja be humorral fűszerezve. Április 15-én, szombaton ismét Zalaegerszegre érkezik a japán dobszínház. Az Ataru Taiko Sakura című látványos koncertje a több ezer éves keleti kultúrát hozza közelebb hozzánk. A tervek szerint ugyancsak áprilisban lép fel színpadunkon a Pécsi Balett. Évekkel ezelőtt már volt egy balettelőadás, ami hatalmas sikert aratott.

Drávecz Szabolcs elmondta, ismét megrendezik a nagy sikerű videós találkozót, ahol többek között a közkedvelt fiatal youtuberekkel, OwnMcKendry-vel és DoggyAndival találkozhat a közönség. Májusban újra lesz ABBA show Janza Katával, valamint a decemberben elmaradt, Tarján Zsófi vezette Honeybeast és a Dumaszínházból ismert Ráskó Eszter Mindenkiderül című közös estjére várják az érdeklődőket május 6-án. Ezen kívül lesz Budapest Bar koncert, s folytatódik a Nyitott Akadémia sorozat május végén. Ezúttal Pál Ferenc (Feri atya) Belső béke viharos időkben – Mit kezdjek a külső-belső nehézségeimmel? címmel tart előadást. Az intézményegység-vezető végül hozzátette, természetesen a mozirajongók sem maradnak filmek nélkül, az ő figyelmükre is számít az Art mozi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában