Február 15-ig

2023.01.16. 15:00

Pedagógus díszokleveleket lehet igényelni Zalaegerszegen

ZH

Tisztelt Nyugdíjas Pedagógusok!

Városunkban nemes hagyomány, hogy évről évre ünnepélyes keretek között köszöntjük azokat a pedagógus hivatásukat itt gyakorló óvodapedagógusokat, tanítókat, tanárokat, akik 50, 60, 65, 70 vagy 75 esztendővel ezelőtt kapták kézhez a pedagógus pályafutásuk megkezdéséhez szükséges első oklevelüket, ezzel is elismerve kiemelkedő munkájukat és köszönetet mondva a pedagógus pályán eltöltött esztendőkért.

Az őszre tervezett rendezvény előkészítéseként továbbítanunk kell a képző intézményekbe az arany-, gyémánt-, vas-, rubin-, illetőleg gránitdiplomára érdemes nyugdíjas pedagógusok először megszerzett oklevélének másolatát (a pedagógus pályafutás alatt megszerzett további oklevelekhez kapcsolódó díszoklevél kérelmek továbbítására nincs módunk és lehetőségünk), szakmai pályafutásukat bemutató életrajzát (munkahelyek, jelenlegi pontos lakcím, telefonszám, a korábbi Díszoklevél másolata).

A díszoklevél kérelem benyújtásához szükséges adatlap Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Polgármesteri Kabinet közreműködésével a Polgármesteri Hivatal földszintjén vehető át.

Tisztelettel kérjük mindazokat a kedves nyugdíjas pedagógusokat, akik városunk nevelési-oktatási intézményeiben tevékenykedtek, hogy 2023. február 01-től február 15-ig adategyeztetés céljából személyesen, vagy megbízottjuk útján juttassák el a kért dokumentumokat és a kitöltött adatlapot Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Polgármesteri Kabinet.

A díszoklevelet kiállító felsőoktatási intézmények ügyintézési szabályzataira tekintettel a fent megjelölt határidőn túl sajnos nem áll módunkban kérelmet befogadni, ezért kérjük a határidő pontos betartását!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában