A bakikat is megosztották

2023.01.27. 16:30

Iharosi elismerést kaphat a Hazajáró stábja

A Zala vármegyéhez közeli somogyi kis településen, Iharoson több évtizedes hagyománya van a kultúra napi megemlékezésnek. Ezúttal a Szent László Király Népfőiskola keretében a település művelődési házában a Hazajáró című műsor szereplői, Kenyeres Oszkár és Jakab Sándor meséltek.

Benedek Bálint

A Hazajáró című műsor szereplői lenyűgözték a közönséget, itt épp a polgármesterrel, balról: Jakab Sándor, Horváth Győző és Kenyeres Oszkár

Forrás: ZH

Kenyeres Oszkár és Jakab Sándor előadására minden eddigi előadásnál többen voltak kíváncsiak. Horváth Győző polgármester elmondta: Oszkár és Sándor bemutatták a műsor hátterét, a stábot, érdekes történeteket osztottak meg a forgatásokkal kapcsolatban és még a bakijaikat sem szégyellték megosztani a közönséggel, amiken természetesen mindenki jól szórakozott.

- A Szent László Király Lovagrend felterjesztette a Szent László Forrása-díjra a Hazajáró műsort, valamint Kenyeres Oszkárt és Jakab Sándort - mondta a településvezető. - Az elismerés átadásra augusztus 5-én az Iharos napok kerülhet sor, ami azt is jelenti, hogy a Hazajáró ismét vendége lesz a falunak. A színvonalas előadást helyi termékekből készült, és a községet bemutató nyomtatott kiadványokból összeállított ajándékcsomaggal köszönték meg a szervezők az előadóknak. Az előadást követően kötetlen beszélgetéssel folytatódott az est a Hazajárók és a közönség között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában