Programok

2023.01.27. 16:00

Gyerekdalok tanulása és a tudománytár használata a könyvtári szombaton

Január utolsó szombatján, vagyis 28-án ismét várja a családokat és az érdeklődőket a Halis-könyvtár ingyenes programokkal.

Benedek Bálint

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Az olvasás és a kölcsönzés mellé mást is ajánlanak. A többnyire felsőfokú, sokszor a könyvtáros mellett pedagógus végzettségű munkatársaik sokirányú ismeretüket állítják a látogatók szolgálatába.

Elsőként 9.30 órától az Arcanum digitális tudománytár használatába enged betekintést Bognár Csilla könyvtáros. A bibliotéka minden kanizsai újságot elérhetővé tett a nagykar című honlapján. Ezek másutt nem is elérhetők, hosszú ideig nem volt azonban Nagykanizsán újság. Most a Zalai Hírlap is elérhető az olvasók számára. Ezt és sok más lehetőségét ismerhet meg önállóan, vagy könyvtáros segítségével az adatbázisban. A gyerekek szintén kikapcsolódhatnak a könyvtárpalota falai között, hiszen ezúttal őket 10.30 órától Fenyves Attila könyvtáros várja, akivel gyermekdalokat tanulhatnak és énekelhetnek. Zárásként 12 órától W. Kovács Ágnes más aspektusból mutatja be a digitális tudománytárat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában