Hagyományteremtés

2023.01.05. 08:00

Először rendeztek szilveszteri programot Kerkafalván

Közösségi szilveszteri programot tartottak a településen december 31-én, első alkalommal.

Korosa Titanilla

Mintegy 65-en búcsúztatták közösen az óévet

Forrás: ZH

Az elmúlt év utolsó vidám eseményére a kultúrházba várták az érdeklődőket. A hagyományteremtő program ötletét Hári József alpolgármester vetette fel, így indult el a szervezés és valósult meg az évzáró mulatság, melyre a helybéliek asztalfoglalással jelentkezhettek saját társaságukkal. Végül családtagok, rokonok, barátok 8-10-12 fős asztaltársaságukkal összesen mintegy 65-en búcsúztatták közösen az óévet és köszönthették az új esztendőt. Fiatalok és idősebbek hajnalig mulattak az egykor a településen tartott bálokon gyakran megfordult Hit's együttes frontemberének élő zenéjére, jó hangulatban, barátságos, összetartó közösségben.

A szórakozást tombolasorsolás tette izgalmassá, többek mellé társul szegődött a szerencse, számos nyeremény talált gazdára még éjfél előtt.

A vendéglátásra sem lehetett panasz, többfogásos finom vacsora, az újévi szerencsét megalapozó lencse és a pezsgő mind szerepelt a kínálatban, továbbá tűzijáték tette még teljesebbé az óév búcsúztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában