Karácsonyi hangulat

2022.12.22. 17:30

Ünnepi műsor a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központban (galéria)

Öt megyei gyermekotthon képviseletében gyűltek csütörtökön a megyeszékhelyi Landorhegyi úti intézménybe az állami gondoskodásra szoruló gyerekek és nevelőik, hogy közösen készülődjenek a karácsonyra.

Arany Horváth Zsuzsa

Bogdán Roland mond verset, az első sorban középen dr. Sifter Rózsa főispán és Zimborás Béla, a SZGYF Zala Megyei Kirendeltsége igazgatója

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A gyerekek zenés műsora előtt köszöntötte a résztvevőket dr. Sifter Rózsa főispán, a Zala Megyei Kormányhivatal vezetője, aki az életkezdési nehézségekkel indulók gondozóinak szeretetteljes munkáját méltatva ismerte el az egész társadalom számára nyújtott szolgálataikat. A karácsonyi készülődés is bizonyította, az intézményhálózat dolgozói nemcsak mindennapi fizikai szükségleteket kielégítve nevelik a rájuk bízottakat, hanem a bennük lévő képességek kibontakozását is elősegítik a családot pótló szeretetükkel. 

Zimborás Béla, a Szociális és Gyermekgondozási Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségének igazgatója hasonló szellemben értékelte az elmúlt, gondokat nem nélkülöző évet és munkatársai odaadó tevékenységét, amellyel számos élményt nyújtanak a gyerekek számára.

Horváth Gyöngyi intézményvezető köszöntője után karácsonyi jelenetek, dalok, versek teremtettek ünnepi hangulatot, végül ajándékozásra is sor került. A Zala Megyei Kormányhivatal képviselői gyümölcsöt és édességet vittek az intézményben élő gyerekeknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában