Karácsonyra hangolódva

2022.12.16. 17:00

Évet zárt a Nyugdíjasklubok és Idősek “Életet az Éveknek” Országos Szövetségének megyei szervezete

Csütörtökön délután tartotta évzáró klubvezetői értekezletét a Nyugdíjasklubok és Idősek “Életet az Éveknek” Országos Szövetségének Zala megyei szervezete a zalaegerszegi Véndiófa vendéglőben.

Mozsár Eszter

A rendezvényen a karácsonyra hangolódás jegyében gyújtotta meg az adventi koszorú gyertyáját Iványi Ildikó

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Az összejövetelen dr. Kocsis Gyula megyei elnök és Balaicz Zoltán polgármester, a Városi Idősügyi Tanács elnöke köszöntötte a résztvevőket. A városvezető mindenekelőtt hangsúlyozta, az elmúlt esztendő legfontosabb feladata az volt, hogy a klubokon keresztül újra megteremtsék azt a közösségi hangulatot, amit 2020 márciusában elvesztettünk. A város, a civil szervezetek, intézmények és cégek mellett a nyugdíjasok is nagyban kivették részüket ebből a munkából.

A találkozón a résztvevők meghallgatták a 2022-es év beszámolóját, a pályázatok eredményeit, valamint ismertették a jövő évi terveket. Ezen kívül bemutatták az új klubvezetőket, majd küldötteket választottak. Az értekezlet vacsorával zárult. 


 


 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában