Adventi program a határszélen

2022.12.17. 18:00

Karácsonyi vásár Rédicsen

Szombaton délután nyitották meg a karácsonyi vásárt a határ menti településen, de más programokkal is várták az érdeklődőket ezen alkalomból.

Korosa Titanilla

balról Könczölné Pál Henrietta kézműves standjánál a kézműves szappanok és illatgyertyák közt válogatott Lenner Béla és felesége

Fotó: Korosa Titanilla

Az eddigiekhez képest új helyszínen, a helyi kisboltnál állították fel a kézművesek, termelők standjaikat. Fonott kosarak, kézműves szappanok, befőttek, szörpök, faragott fa és cserép- és kerámiatermékek, sajtok, ajándéktárgyak közt válogathattak a látogatók. A program keretében a kisbolt tulajdonosa pedig ételekkel, italokkal készült az érkezőknek, így közösen tették hangulatossá a vásárt a negyedik adventi hétvégén.

Pintér Anna az óvoda javára árulta a süteményeket és a zsákbamacskát
Fotós: Korosa Titanilla

A délután folyamán felléptek karácsonyi műsorral az óvodások, illetve karácsonyi kvíz és csillagszórózás is várta a kisebbeket. A helyi óvoda szülői szervezetének tagjai pedig idén is süteményekkel és zsákbamacskával készültek a vásárra, jótékony céllal, hisz a bevételt az intézmény javára fordítják. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában