Aktív résztvevők

2022.12.29. 16:30

Jó hangulatban telt a tollfosztás a nyugdíjasklubban

A tollfosztás hagyományát is felelevenítették a csömödéri Cserta-menti Nyugdíjas Klub tagjai az adventi időszakban tartott foglalkozásokon.

Korosa Titanilla

A régi, falusi hagyományok megismertetését, azok újonnani megélését célzó sorozat első állomása volt a tollfosztás. A foglalkozásokat a következő évben is folytatni kívánják a klubtagok. Az aprólékos munka közben az éneklés, nótázás és a vidám ugratások sem maradtak el. 

Az év utolsó időszaka is aktívan telt az idén nyáron megalakult klub tagjai számára, hiszen minden adventi gyertyagyújtáson részt vettek, süteményekkel járultak hozzá az ünnepségekhez és kedveskedtek a falu lakóinak, illetve a lenti Civil Nyugdíjas Klub tagjait is vendégül látták. Kiránduláson vettek részt, az önkormányzat szervezésében Vörsre látogattak el, ahol Európa legnagyobb beltéri templomi betlehemét csodálhatták meg.

Még a karácsonyi ünnepek előtt megtartották évzáró rendezvényüket is, melyen Tompos Julianna, az idősklub vezetője értékelte eddigi tevékenységünket, majd meglepetés vacsorával ért véget számukra a 2022-es év. 

Fotós: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában