2022.12.06. 15:00
Házilag is elkészíthető gasztro-különlegességek Pusztaszentlászlón
Házilag is elkészíthető gasztronómiai különlegességek bemutatására szervez háromnapos adventi programsorozatot a közép-zalai település önkormányzata.
Forrás: pixabay.com
December 9-én, pénteken 17.30 órától a narancslekvár főzésének módjával ismertetik meg az érdeklődőket, 14-én, szerdán 15 és 18 óra között mézeskalács- bemutató és kalácsdíszítő foglalkozás lesz, míg 20-án, kedden 18 órától a karácsonyi italok készítésének és tálalásának fortélyaival ismerkedhetnek az érdeklődők. A programsorozat kapcsán Kaj István polgármester lapunknak elmondta: napjainkban egyre inkább felértékelődik a saját kezűleg készített termékek, ajándékok értéke, illetve a vendégek fogadását is emlékezetesebbé tehetjük néhány praktikus, de viszonylag egyszerűen kivitelezhető fogással. Az adventi gasztronómiai foglalkozásokkal ezekhez szeretnének ötleteket adni. A programokon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, hiszen a résztvevők számától függően kell beszerezniük a szükséges alapanyagokat. Az érdeklődők a foglalkozásokra a helyi önkormányzati hivatalban jelentkezhetnek személyesen vagy telefonon, az első két esetben legkésőbb december 7-én 12 óráig, a karácsonyi italok készítésére pedig december 15-én 12 óráig.