37,2 millió forintból

2022.12.01. 19:00

Felújították a Cseperedő Bölcsőde melegítőkonyháját

A megyeszékhely önkormányzata 2021-ben a központi költségvetés önkormányzatok kiegészítő támogatását biztosító forrásából az „Önkormányzati étkeztetési fejlesztések támogatása” pályázaton a Zalaegerszegi Egyesített Bölcsődék Cseperedő Bölcsődéjében működő melegítőkonyha felújítására 10 millió forintot nyert.

Arany Horváth Zsuzsa

Magyarné Vugrinecz Zsuzsanna, Prenner Zsuzsanna, Bali Zoltán és Káldi Dávid a megújult melegítő konyhában

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A felújítás teljes összege bruttó 37,2 millió forintot tett ki. A kivitelezés 2022 nyarán egy hónap alatt valósult meg. Az elkészült beruházást csütörtökön délután mutatták be a sajtónak. A bejáráson Prenner Zsuzsanna, az egyesített bölcsődék vezetője, Magyarné Vugrinecz Zsuzsanna, a Cseperedő intézményvezetője mondott köszönetet, Bali Zoltán, Zalaegerszeg alpolgármestere a további, köznevelési intézményeket érintő energetikai felújításokról szólt, dr. Káldi Dávid, a körzet önkormányzati képviselője pedig az önkormányzati gazdálkodást és kivitelezők gyorsaságát dicsérte.

A fejlesztés során sor került a belső ajtók, a tálalóablakok, a csempe- és padlóburkolat valamint a beépített szekrények cseréjére. Korszerűsítették a vízvezetéket a mosdóberendezések kiszolgálásához és új sütő- főzőzsámolyt telepítettek. Megújult a villamos hálózat, kicserélték az elavult ételliftet 100 kg teherbírású kisteher felvonóra, valamint új rozsdamentes bútorzatot állítottak a melegítő konyhába, ahova a Kis utcai óvodából érkezik az étel.  A rövid átfutási idő a bölcsődei kollektíva türelmét igényelte, a tervező a ZÉBÉTÉ Bt., a kivitelező a ZALA-ÉP Kft. volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában