Előadások a tagságnak

2022.12.07. 18:00

Évzáró összejövetelt tartott a kanizsai klub

Évzáró összejövetelét tartotta szerdán a Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Nemzeti Szövetsége (HONSZ) nagykanizsai hadigondozottak klubja a Vasemberházban. Az eseményen Gerencsér József elnök elevenítette fel az idei esztendő történéseit és szó esett a jövő évre tervezett programokról is.

Pásztor András

Gerencsér József elnök (középen) a kezdés előtt mindenkivel váltott pár szót. Balról Horváth Árpád, jobbról Gécsek Ferencné

Fotó: Pásztor András

Gerencsér József elnöki értékelőjében kiemelte: bár a tagság egyre idősödik, még mindig szép számmal vesznek részt a tagok a klub programjain.
– Évente két fontos megemlékezést tartunk, az elsőt január 13-án, a doni áttörés évfordulóján, a másikat pedig május utolsó vasárnapján, amikor a háborús hősökre emlékezünk – folytatta az elnök, aki a következő évi feladatokat, terveket is ismertette a tagsággal.
Mint elhangzott: fontos feladat a tagság közösségi életének színesítése, ezért más városi klubokkal is együttműködést kezdeményeznek. Emellett külső előadók bevonásával előadássorozat indul egészségügyi és vagyonvédelmi témakörben.
– Klubdélutánjainkat, összejöveteleinket eztán is negyedévente tervezzük megtartani, melyek keretében egyedi ügyekkel, problémákkal is foglalkozni tudunk – mondta Gerencsér József elnök, aki hozzátette: a sokakat érintő problémákat az Idősügyi Tanácshoz is továbbítják, hátha sikerült megoldást találni.
Az évzáró rendezvény az elnöki beszámolót követően a tagdíjak befizetésével, majd kötetlen beszélgetéssel folytatódott, mely során pogácsa és üdítő is került az asztalra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában