A Családok Átmeneti Otthonának

2022.12.19. 16:30

Egy doboznyi szeretet Nagykanizsán

Az Egy doboznyi szeretet akció keretében összegyűlt csomagok egy részét hétfőn a Családok Átmeneti Otthonába szállította Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő, aki az ajándékokat átadta Szőlősi Mártának, a Magyar Vöröskereszt Nagykanizsai Területi Szervezete vezetőjének.

Benedek Bálint

Szőlősi Márta és Cseresnyés Péter a családoknak szánt csomagok között

Fotó: Szakony Attila

A jótékonysági akció ötletgazdája, Cseresnyés Péter elmondta: a lakosság törődik a nélkülöző gyermekekkel, hiszen az idén közel 1500 dobozban érkeztek ajándékok. Egy részük a Családok Átmeneti Otthonába, de vittek a Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központba is. A többi ajándéknak is megvan már a helye: olyan szegény sorban élő gyerekeket lepnek meg, akik nem biztos, hogy másképp kaptak volna valamit karácsonyra. 

- A Vöröskereszt anyagi forrásai nem teszik lehetővé, hogy abból a gyerekeknek külön ajándékot vásároljunk - tette hozzá Szőlősi Márta. - Minden egyéb, a megélhetéshez szükséges dolgot megteremtünk, de egy szépen becsomagolt meglepetéssel nagy örömet szerezhetünk nekik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában