December 15-ig

2022.12.05. 10:30

Deák-könyvtár – vezetői pályázat

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése pályázatot hirdet a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár magasabb vezetői munkakörének betöltésére.

ZH

Forrás: pexels

(Részlet! A kiírás teljes szövege megtalálható a www.zalaegerszeg.hu oldalon.)

Pályázati feltételek: büntetlen előélet, szakirányú felsőfokú végzettség és szakképzettség, KER szerinti, B2 szintet elérő idegennyelv-ismeret, végzettségének, szakképzettségének vagy az intézmény alaptevékenységének megfelelő jogviszonyban legalább ötéves szakmai gyakorlatot szerzett, valamint a megbízás időpontjában vezetői gyakorlattal is rendelkezik, végzettségének és szakképzettségének vagy az intézmény alaptevékenységének megfelelő, kiemelkedő szakmai vagy szakirányú tudományos tevékenységet végez, amelynek igazolása történhet kutatási, publikációs vagy oktatási munkák bemutatásával, továbbá projektben való részvétel igazolásával, államháztartási és vezetési ismereteket nyújtó, legalább 120 órás képzés igazolt elvégzése. Ennek hiányában a vezető állású munkavállalói munkakör betöltését követő két éven belül köteles a képzést elvégezni és az azt igazoló okiratot bemutatni. Aki a képzést határidőben nem végzi el, és a képzés elvégzését igazoló okiratot nem mutatja be, a munkakörben nem foglalkoztatható tovább. Mentesül a képzés elvégzésének kötelezettsége alól, aki jogász vagy közgazdász szakképzettséggel rendelkezik, vagy a képzést az intézményvezetői munkakör betöltését megelőzően elvégezte, és azt okirattal igazolja.

A pályázathoz csatolni kell:
3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt, az iskolai végzettséget igazoló okiratok közjegyző által hitelesített másolatát, a pályázó szakmai önéletrajzát, a végzett szakmai munka (referencia) vagy tudományos munka bemutatását, az intézmény vezetésére vonatkozó programot, bérigény megjelölését, nyilatkozatot arról, hogy a pályázat elbírálásában részt vevők a pályázat tartalmát megismerhetik, nyilatkozatot az előírt vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség vállalásáról, nyilatkozatot arról, hogy a pályázó a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul, nyilatkozat arról, hogy pályázatát a közgyűlés nyílt vagy zárt ülésen tárgyalja, nyilatkozatot, hogy személyével kapcsolatban összeférhetetlenség nem áll fenn.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2022. december 15.
A pályázatok elbírálásának határideje: 2023. február 28.
A munkakör ellátásának kezdő időpontja 2023. április 1-je, a magasabb vezetői munkakör betöltése határozott időtartamra, 2028. március 31-ig szól, a munkaszerződésben 3 hónap próbaidő kikötésével.
A pályázati kiírással kapcsolatban további felvilágosítás dr. Bartl Andrea személyügyi szakreferenstől a 92/502-121-es telefonszámon kérhető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában