A cirkusz volt a téma

2022.12.10. 10:00

Az Ady-iskola csapata nyerte az egerszegi középiskolai gólyaavató vetélkedőt

A IX. városi középiskolai gólyaavató vetélkedőn december 9-én, pénteken délután hét egerszegi középiskola csapata versengett a cirkusz témája köré csoportosított feladatokat megoldva a legjobbnak járó címért.

Arany Horváth Zsuzsa

Forrás: Ady-iskola / Facebook

Idén az Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokó Művészeti Iskola 9Ny1 osztályának Septemdecim Miracula Mundi csapata nyerte meg az első helyezést a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központban rendezett gólyaavatón.

A Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzat által rendezett vetélkedő zsűrijének elnöke, Balaicz Zoltánné, a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központja munkatársa közösségi oldalán gratulált győzteseknek és a résztvevőknek, a Mindszenty József Gimnázium, a Deák Ferenc Technikum, a Csány László Technikum, a Zrínyi Miklós Gimnáziuk, a Ganz Ábrahám Technikum és a Kölcsey Ferenc Gimnázium tanulóinak, valamint a Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzat tagjainak és Salamon-Farkas Szabinának, a polgármesteri hivatal ifjúsági referensének a szervezésért. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában