Éjszakai medencés buli

2022.12.30. 17:30

A Zalakarosi Fürdőben Vastag Csaba volt a sztárvendég

Fergeteges éjszakai fürdőpartival és sztárfellépővel hangolódhattak az óév búcsúztatására mindazok, akik jegyet váltottak csütörtökön a Zalakarosi Fürdőbe. Az éjszakába nyúló bulin Vastag Csaba énekes szórakoztatta a közönséget.

Pásztor András

Vastag Csaba szinte valamennyi slágerét elénekelte a fürdőző közönségnek

Fotó: Gergely Szilárd

Több százan döntöttek úgy, hogy egy igazán különleges bulival hangolódnak az óév búcsúztatására, a Zalakarosi Fürdő ugyanis csütörtök este medencés partival várta a szórakozni vágyókat. A zenei hangulat fokozásáért DJ Miller volt a felelős, de a fürdőben lévő vendéglátóegységek is nyitva voltak, így bárki kedvére ehetett, ihatott. Este 22 óra környékén aztán a sztárfellépő, Vastag Csaba is megérkezett, aki szinte valamennyi slágerét elénekelte a közönségnek.

– A Zalakarosi Fürdőben már hagyomány, hogy a két ünnep között éjszakai medencés bulit tartunk a vendégeknek – árulta el Végh Andor, a fürdő elnök-vezérigazgatója, aki hangsúlyozta: sok más fürdővel ellentétben a zalakarosi nem zárt be, sőt a szilveszteri buliban megfáradt vendégeket már január elsején várják a regeneráló szolgáltatások, azaz az élmény- és gyógymedencék, s a szaunák és gőzkabinok is teljes kapacitással üzemelnek majd.

A vezérigazgató elmondta: decemberben a várakozáson felüli vendégforgalmat bonyolítottak le, s reméli, hasonlóan népszerű marad a fürdő a 2023-as esztendőben is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában