Négyszázhárom mosolygós arc

2022.12.04. 09:00

A Gáspár család mikulás csomagokat osztott Nagykanizsán és Zalakomárban (galéria, videó)

A Ligetkuckó Közösségi Házban Mikulás napi ünnepet szervezett szombaton a Demokratikus Roma Vezetők Egyesülete (DRVE). Az eseményen a Gáspár család, vagyis az idősebb Gáspár Győző és fia, Gáspár Zsolt médiaszemélyiség adott át ajándékokat.

Benedek Bálint

Az ajándékok mellé néhány jó szó is járt, balról: Cseresnyés Péter, idősebb Gáspár Győző, Gáspár Zsolt és Tejfel József

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő meghívására érkezett az országjáró jótékonysági turné Nagykanizsára és Zalakomárba. A Ligetkuckóban, a vendéglátó Tejfel József, a DRVE elnöke elmondta: a városban 186, míg a zalakomári iskolában 217 rászoruló gyermek kapott Mikulás csomagot. Sokat jelent, hogy advent idején mosolyogni láthatjuk a szegény sorban élő családokat.

- A családunk országszerte már húsz éve segíti ajándékcsomagokkal a nélkülözőket - mondta Gáspár Zsolt. - A gyerekeknek a finom csokoládé mellé néhány jó tanácsot is kapnak. A lényeg, hogy tanuljanak, sajátítsanak el idegennyelveket, hiszen azzal előrébb juthatnak az életben.

Cseresnyés Péter hozzátette: köszönettel tartoznak a Gáspár családnak, hiszen az elmúlt időszakban többször is, amikor csak lehetett megajándékozták a kanizsai, illetve a térség településein élőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában