Diákokat és szüleiket várták

2022.11.24. 20:00

Nyílt napot tartottak a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központban

A felvételi előtt álló diákokat és szüleiket várták szerdán a Pannon Egyetem zalaegerszegi Kampuszán. A felsőoktatási intézményekbe február 15-ig adhatják le a jelentkezésüket a továbbtanulásra készülő diákok, akik a megyeszékhelyi Kampusz képzési portfóliójával ismerkedhettek meg közelebbről.

ZH

Fotó: Jóna István

Megtelt érdeklődő fiatalokkal az Innovációs és Tudásközpont földszinti előadója, pályaválasztás előtt álló diákokkal, akiket Pepper robot után dr. Németh István főigazgató köszöntött. A Pannon Egyetem stratégiai rektorhelyettese arról beszélt, hogy a középiskolából érkező fiatalok oktatása milyen alapokon nyugszik az intézményben. Előadásában bemutatta, az országosan is egyedülálló, a projektalapú oktatáson alapuló tesztmérnök képzést. Kiemelte, hogy a tudás, amit megszereznek majd a leendő hallgatók, olyan kompetenciákkal vértezi fel őket, hogy a térség fokozatosan fejlődő gazdaságában biztosan elhelyezkedhetnek majd.

Fotós: Jóna István

A Nyílt napon bemutatkoztak a gazdasági, műszaki és informatikai területek, valamint a duális képzéssel és a felvételi változásokkal is megismerkedhettek a résztvevők. A képzések mellett a kollégiumról, a nyelvi-és felnőttképzésekről, a diákhitelről. A hallgatói közösségekről és szervezetekről pedig maguk a hallgatók beszéltek. Az előadóterem előtt különböző standokon oktatókkal és hallgatókkal beszélhettek az érdeklődő diákok. A programot úgynevezett guide tour, azaz kapmusz túra zárta.

Fotós: Jóna István

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában