Tárgyi felajánlásokat várnak

2022.11.29. 09:30

Nagykanizsai óvodásokat támogat az autós közösség

A 4k2kCars&Bikes elnevezésű, autósokat tömörítő új országos közösség zalai tagozata jótékonysági kezdeményezésbe fogott: a nagykanizsai Szivárvány Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény (EGYMI) óvodásait választották ki arra, hogy a közelgő ünnep alkalmából örömet szerezzenek. A pénzbeli támogatás helyett kizárólag fejlesztést támogató tárgyi felajánlásokat várnak az intézményben.

Benedek Bálint

Forrás: 4k2kCars&Bikes

A tagozat vezetője, Birkás Nikolett elmondta: az autósok közössége és a támogatóik a sérült gyerekek segítésén keresztül bizonyíthatja összetartását. A gyerekek egy része mozgásban és beszédben is korlátozott. Az óvoda tavaly költözött át a kanizsai Rózsa utcából az Attila utcába. Az új intézmény még felszerelésre vár, így szívesen fogadnak zsírkrétát, színezőket, plüssöket, kisautókat, színes, sok polcos gyerek bútor szintén jól jönne. Emellett még több, a fiatalok fejlesztését segítő eszközre is szükségük lenne.

Forrás: 4k2kCars&Bikes

– Néhány napja szerveztünk egy mini autós találkozót a Kanizsa Aréna parkolójába, melyen a közösségünk tagjai nagy számban képviseltették magukat és sok felajánlást hoztak – fogalmazott Nikolett. – Ez volt az első alkalom, hogy megmutattuk az erőnket, nagyon jól látszik: a felhívásunk elérte a szíveket. Ezzel nincs vége, mindenki előtt nyitottak vagyunk, aki segíteni szeretne megteheti. December 16-án, vagyis pénteken 18 órára ismét szervezünk egy összejövetelt a Kanizsa Aréna parkolójába, ahol személyesen vesszük át az adományokat. Másnap a csapatunk tagjai személyesen adja át az adományokat, s egy fenyőfát is visznek, amit közösen díszítenek fel a fiatalokkal. Amennyiben valakinek személyesen nem áll módjában átadni a megvásárolt termékeket, vagy éppen az szállítást igényelne, kérjük őket, hogy értesítsetek bennünket a [email protected] e-mail címen keresztül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában