Ünnepre hangolódva

2022.11.26. 09:00

Gyönyörű adventi koszorú és betlehem Alibánfán – Változatos programokkal készülnek az ünnepekre

Ünnepváró programokat kínálnak Alibánfán, s a szerkesztőségünkhöz eljuttatott fotók szerint igényes, gyönyörű adventi koszorút és „Fehér Betlehemet” készítettek a templomkertben az ügyes kezű helybéliek.

ZH

Az adventi gyertyákat  a község önkormányzatának tagjai, Kovács Sándor plébános, Nagy Viktória és gyermekei, valamint a Lila Akác Dalkör tagjai gyújtják majd meg.

A karácsonyra hangolódást jegyében kulturális programokkal is várják a helybélieket és az érdeklődőket. November 26-án, szombaton 15-18 óra között adventi kézműves foglalkozás lesz a könyvtárban, ahol ünnepi kopogtatót készíthetnek.

December 4-én, vasárnap 16 óra után Mikulás-járat érkezik a házakhoz. December 11-én, vasárnap egész napos kirándulásra hívja az érdeklődőket a Nemzedékek Összefogása Egyesület, Hévízre, a vörsi betlehemhez és Keszthelyre látogatnak el. December 17-én, szombaton 16 órakor betlehemes karácsonyi műsort ad a faluházban a Lila Akác Dalkör a negyedik gyertyagyújtást követően.

 

 

 

Címkék#advent

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában